Kuntopesis

Kuntopesis saatu päätökseen

Miestensarjan järjestys kaudella 2022

SuperPark

PuTra

Otakoppi

Sekasarjan mitalistit

Larun Pesis 1

Kierre

Suurin Pamaus


Kiitos kaikille osallistujille !

Tervetuloa mukaan taas kaudella 2023 


................


Kuntopesis 2022 Ilmoittautuminen käynnissä, ilmoittaudu 27.4.2022 mennessä!


Kuntopesiksen sarjat vuonna 2022 ovat sekasarja ja miestensarja. Ottelut pelataan kevätkierroksella toukokuun alusta juhannukseen ja syyskierroksella elokuun alusta syyskuun puoleenväliin. Kuntopesikseen ovat tervetulleita kaikki pesäpallon ystävät, jotka eivät pelaa aikuisten kolmella ylimmällä sarjatasolla (Superpesis, Ykköspesis, Suomensarja).


Jokaisen pelaajan tulee hankkia Pesäpalloliiton harrastepesispassi, jonka hinta on 10 euroa. Lisäksi voit ostaa halutessasi samalla Sporttiturva-pelaajavakuutuksen hintaan 29 euroa.

Pesispassin voi ostaa osoitteesta: https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/. Passia ostaessasi mikäli omaa seuraasi ei löydy Pesäpalloliiton seuralistalta, valitse seuraksi Puna-Mustat.


Ottelut pyritään pelaamaan pääasiallisesti arki-iltoina (ma-to). Tavoitteena on saada jokaiselle joukkueelle vähintään 8 peliä kauden aikana. Pelit tuomitaan yhdellä tuomarilla.


Sekasarjassa peliaika on 50 min, ottelut pelataan naisten rajoilla ja naisten pallolla. Sekasarjajoukkueen kentällä olevista pelaajista vähintään viisi on oltava naisia. Lukkarin on oltava nainen. Tavoitteena on saada sekasarjaan kolme tasolohkoa.


Miesten sarjassa peliaika on 60 min, ottelut pelataan miesten rajoilla ja miesten pallolla. Miesten sarjassa saa pelata myös naisia. Miesten sarja pelataan yksinkertaisena sarjana ja tämän lisäksi sijoitusottelut.


Järjestelyistä vastaa Puna-Mustat Ry. Kuntopesiksestä kertyvät tuotot käytetään pääkaupunkiseudun pesäpallon hyväksi.


Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen


Pidämme sarjaan osallistumisesta ilmoittautuneille joukkueille teams infon 5.5. klo 18.00. Kutsulinkit lähetetään ilmoittautuneiden joukkueiden yhteyshenkilöille. Avaamme tilaisuudessa järjestäjän puolta sarjajärjestelyistä, sekä toivomme joukkueilta avointa palautetta toiminnan kehittämiseksi.


Helsingin kaupunki ei ole vielä löytänyt miesten sarjalle hiekkakenttää. Jos sellaista ei ennen sarjan alkua löydy, pelit pelataan Myllypuron hiekkatekonurmella. Koska hiekkatekonurmen vuokrakulut ovat huomattavasti hiekkakenttää suuremmat, myös sarjamaksun suuruus riippuu pelikentästä.


Lisäksi olemme tehneet aktiivisesti töitä kaupungin kanssa sekasarjan kenttäolosuhteiden parantamisesta (vesipiste & WC) aiemman palautteenne perusteella. Jos tämä suinkin onnistuu, myös sekasarjan kulut ja siten maksut nousevat hieman.


Valitettavasti päätökset ovat vielä tässä vaihetta kevättä kaupungilla kesken, mutta olemme kuulleet palautteenne ja teemme parhaamme olosuhteiden parantamiseksi..


Hinnat kaudelle 2022 ovat:

Sekasarja                           380 euroa (450e mikäli olosuhdeparannus toteutuu)

Miesten sarja                   480 euroa (550e mikäli pelataan hiekkatekonurmella)Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita seuraavat tiedot


-        Joukkueen nimi

-        Sarja

-        Yhteyshenkilö, sähköposti ja puhelinnumeroMuuta ajankohtaista:

-        Puna-Mustien maakuntasarjajoukkue hakee uusia pelaajia. Jos joukkueessanne on pelaajia, jotka haluavat koittaa kannuksiaan korkeammalla sarjatasolla, laittakaa viestiä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

-        Puna-Mustat järjestää keväällä pesiskouluja nuorille. Jos perheestä löytyy harrastajia tai kiinnostuneita ohjaajia, lisätietoja löytyy osoitteesta www.pumu.fi/pesiskoulu


Miesten sarja - Runkosarja

Sekasarja - Runkosarja