Pääkaupunkiseudun kuntopesis 2019

Pääkaupunkiseudun kuntopesissarjat pelataan edellisten vuosien tapaan myös tulevalla kaudella. Kenttien osalta tilanne on auki. Kaupunki ei ole vahvistanut vielä kenttävuoroja. Vuoroja on haettu Käpylästä ja Myllypurosta.

Ottelut on tarkoitus pelata arki-iltaisin (ma-to), noin yksi ottelu / viikko. Kevätkierroksen ottelut pelataan toukokuun alusta juhannukseen mennessä. Syyskierroksella jatketaan lomien jälkeen elokuun alkupuolelta syyskuulle. Jokaiselle joukkueelle pyritään järjestämään noin 8-10 ottelua sarjan aikana. Otteluaika on miesten sarjassa 75min + tasoittava vuoro ja sekasarjassa 50min + tasoittava vuoro.

Osallistumismaksu miesten sarjaan on 420€ / joukkue, sekasarjaan ja naisten sarjaan 375€ / joukkue.

Järjestelyistä vastaa Puna-Mustat ry. Kuntopesiksestä kertyvät tuotot käytetään lyhentämättöminä pääkaupunkiseuden pesäpallon hyväksi.

Ilmoittaudu!

Ilmoittautuminen on käynnissä. Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 5.4.2019. Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Viestiin sisällytettävät tiedot:

  • Joukkueen nimi
  • Sarja (miehet / sekasarja)
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero
  • Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
  • Muuta: Voit esimerkiksi kertoa, mikäli joukkue haluaisi sekasarjassa tiettyyn divisioonaan, tai esittää toivomuksia pelipäivien suhteen


Miesten sarja - Kevät

Sekasarja - Kevät

Mainospalkki